dinsdag 22 oktober 2013

Iedereen die werkt voor Syrische Staatstelevisie wordt op Dodenlijst gezet door Bendes


Baardmanbendes dreigen Damascus met regen aan mortieren
Vrijheid van meningsuiting is niet een principe dat wordt omarmd door de bendes in Syrië. In de onderstaande reportage van RT kunnen we horen hoe stuk voor stuk iedereen die voor de Syrische staatstelevisie wordt bedreigd met de dood. De mensen die werden geïnterviewd voor de reportage durfden niet met hun gezicht herkenbaar te verschijnen.



In deze bijdrage wordt ook stilgestaan bij de 30 voornamelijk burgers die gedood zijn bij een aanslag in Hama. Verder lijkt er nu dan toch eindelijk een datum geprikt te zijn voor een Geneve-2 bijeenkomst, en wel op 23 november 2013. Toch hebben de vijanden van de Syrische staat wederom - dit keer vanuit Londen - laten weten dat zij nu al besloten hebben dat er geen ruimte is voor president Assad in een overgangsregering.

Voor de liefhebbers hieronder nog een laatste videoboodschap van een zelfmoordterrorist die vol passie vertelt hoe prachtig en fantastisch het is om zichzelf op te blazen en daarmee andere mensen de dood in te jagen.



Dan worden in de onderstaande video alle moslimstrijders vanover de hele wereld uitgenodigd om in Syrië te komen vechten voor de moslimstaat. De extremisten worden opgehemeld als zijnde helden die toch maar hun vaderland achterlaten om te komen moorden in Syrië. Met dank wederom aan het kritische kanaal van Eretz Zen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten