vrijdag 10 augustus 2012

Burgers zouden kunnen terugkeren naar Salah Eddin wijk in Aleppo (10 augustus 2012)

De bendes van de 'Free Syrian Army' zijn nu helemaal verjaagd uit de wijk Salah Edin van Aleppo. Alle scherpschutters zijn verdwenen. Er zijn de nodige buitenlandse strijders gevonden. In de onderstaande video zijn dan ook enkele dode opstandelingen te zien. Wat betreft de Syrische leger kunnen de bewoners van de wijk vanaf 11 augustus weer terugkomen (1)

Het is wel duidelijk te zien dat ze niet terugkomen in een leuk, groen, aangeharkte wijk: het is een grote puinhoop, maar hopelijk zien de appartementen er van binnenuit minder gruwelijk uit en lukt het de bevolking  om de wijk weer snel tot leven te brengen zoals dat ook in de nodige wijken in Damascus, waaronder al-Midan is gelukt.



Hieronder nog een video van eind juli 2012 waarin de FSA-gangs van Aleppo erin geslaagd zijn hun tegenstanders op een plein bijeen te zetten. Het zou me niet verbazen als al deze mensen die hun eigen stad wilde verdedigen tegen deze death-squads allemaal zouden zijn geëxecuteerd door deze meedogenloze moordmachines die nog altijd van harte worden gesteund door mensen als Hillary Clinton en William Hague.


(1) http://www.presstv.ir/detail/2012/08/10/255495/syrian-army-cleans-allepos-main-parts/
(2) http://www.youtube.com/watch?v=R-9P1a7xv6I

Geen opmerkingen:

Een reactie posten